Viziune

Cu o viziune clară asupra următorilor paşi în dezvoltarea business-ului pe o piaţă în revenire și cu misiunea de a furniza întotdeauna produse de top de pe piaţa auto europeană, Neortic Motors este partenerul tău de încredere în servisarea autoturismului tău marca Citroën.

Am construit Neortic Motors cu principii solide în care satisfacţia clientului şi motivarea personalului sunt elementele principale și cu un set de valori în care CLIENTUL este tratat cu profesionalism şi cu demnitate.

Service autorizat Citroën

Mecanica - Electrica - Tinichigerie - ITP - Daune

Activitatea se desfăşoară în Complexul NEORTIC Motors din Soseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, Bucureşti, care se intinde pe o suprafata de 1500 mp.

In plus locatia este extrem de accesibila, atât din oraș cat si dinspre centura Bucureștiului, aflând-se in proximitatea mijloacelor de transport in comun.

Scurta prezentare

Gama completă la standarde de marca Citroën

Complexul Neortic Motors reunește echipamente de lucru si diagnosticare, scule şi utilaje la cele mai înalte standarde, însă, cel mai important rol in desfășurarea activității noastre o au cei peste 40 de angajați si colaboratori care lucrează acum pentru Neortic Motors.

Echipa noastra este in dezvoltare continua, beneficiind permanent de cursuri de pregătire de specialitate astfel încât sa putem indeplini cele mai inalte standarde de calitate si satisfacție ale clienților noștri.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Citroen